Skrevet i:

Akademikerstafett: ufiltrert om EU

Tja til EU arrangere akademikerstafett for en nyansert debatt om EU og Norges forhold til EU.

Både Brexit og den amerikanske valgkampen viser at usakligheter, usannheter og usannsynligheter har blitt en del av den vanlige politiske samtalen. Uenighet er bra, men det er urovekkende om sensasjonelle utsagn blir viktigere enn reell refleksjon.

Tja til EU har som mål å bidra til en mer reflektert, nyansert og faktabasert diskusjon om EU og Norges forhold til EU. Nå starter vi en akademikerstafett med ambisjon om å få norske – og kanskje utenlandske ? – akademikere til å dele av sin kunnskap om EU, og Norges forhold til EU. Vi inviterer til en ufiltrert debattserie som vi håper utfordrer uansett hvilket standpunkt du har. Har du tips til en akademiker som bør delta? Send en e-post til kontakt@tja.eu.

 

Skrevet av Olav Mydland

Født i 1991 fra Bærum. Jeg har en bachelor i Europastudier og fransk fra NTNU og en mastergrad i EU's utenrikspolitikk fra Universitetet i Leuven. Studerer for øyeblikket ved College of Europe i Brügge. Har tidligere studert ett år ved Science Po Strasbourg og har fullført Hærens Befalsskole. Er ansvarlig for professorstaffet for TjaEU.

7 posts

Retningslinjer for kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker! Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv. Vennligst gjør deg kjent med våre regler.

Redaktørteamet Tja.eu