Skrevet i:

Liane Las Havas synger på Øyafestivalen!

«I’m looking at a life unfold / Dreaming of the green and gold / Just like the ancient stone
/ Every sunrise I know / Those eyes you gave to me / That let me see / Where I come from» sang Liane Las Havas på Øyafestivalen i går.

“Green & Gold” er en sang fra hennes andre album, Blood. Hun skrev den under en reise til Jamaica for å søke opp sin mors opprinnelse. «Green & Gold» er fargene til Jamaicas flagg, imens «ancient stone» referer til hennes greske fars bakgrunn. Sangen er en slags selvbiografi har hun uttalt – den handler om å vokse opp og å finne sin identitet og sine røtter. Liane Las Havas er et bilde av en ny generasjon og et kosmopolitisk Europa. På Øyafestivalen gledet hun mange, bare hør!

Skrevet av Georg Riekeles

• Født i 1981, fra Oslo
• Studier i Tromsø, London og Paris. Bor nå i Brussel hvor jeg jobber for EU-kommisjonen
• Kom fra militærtjeneste på Fosen til London hvor jeg ble pirret av den stadige britiske "EU-sutringen" til å interessere meg i Europa-spørsmål. Har siden drukket meg full på prosjektet, med både fransk vin og belgisk øl. Som ofte dagen derpå ser jeg både positive og negative sider ved gildet, men tenker det er morsommere å være med på dansen enn å sitte og glo fra utsiden!

11 posts

Retningslinjer for kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker! Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv. Vennligst gjør deg kjent med våre regler.

Redaktørteamet Tja.eu