Skrevet i:

Skrivekonkurranse for deg mellom 16 og 25 år

Min dag som eneveldig EU-politiker. - Hvis DU kunne styrt EU for en dag, hva ville du ha gjort?

© by express.co.uk (2016)

Tja til EU arrangerer skrivekonkurranse og vi ønsker at DU deltar! Vi utvider fristen for å delta til 1 oktober.

Det er snart duket for stortingsvalg og EU/EØS-spørsmål står høyt på dagsorden. Vi ønsker derfor å sette Norges deltakelse i EU/EØS på spissen og høre meninger om hvordan dagens unge ønsker at samarbeidet skal være. Tja til EU er en plattform som formidler aktuelle nyhetssaker knyttet til EU/EØS, men er også en arena for å diskutere fordeler, ulemper og forbedringsmuligheter i Norges forhold til EU.

Se for deg at du på en dag får all makt over EU-samarbeidet og hva som skal skje med EU/EØS. Hva ville du gjort? Hvilke saker står høyest på din agenda?

Kanskje du er mot eller for norsk EU-medlemskap? Eller kanskje ønsker du å beholde status quo, men likevel gjennomføre noen endringer? Er fri roaming, gratis utdanning og åpne grenser fremtiden? Eller må nasjonal identitet og selvbestemmelse prioriteres? Kreativiteten setter ingen grenser og det er dine tanker og meninger som er avgjørende.

Tja til EU ønsker å fremme debatt om Norges forhold til EU og at de som ikke stemte i 94 skal få mulighet til å delta aktivt i spørsmål knyttet til EU/EØS-samarbeidet.

Form: Fri form – kreativiteten setter ingen grenser på bidraget. Det er ingen nedre grense på lengden, men bidraget skal være på maks 2000 ord. Det kan selvfølgelig være mye kortere og både humor og seriøsitet er lov. Kvalitet, kreativitet og engasjement er avgjørende.

Tja til EU mottar rettigheter til alle innsendte bidrag.

Premier:
1 premie: Reisegavekort på kr 3000 til destinasjon i Europa
2 premie: Reisegavekort på kr 1 500 til destinasjon i Europa
3 premie: Tja til EU effekter»

Vi deler bidragene inn i to grupper; en for videregåendeelever og en for unge mennesker mellom 19-25. Vi kårer tre vinnere fra hver gruppe som vil få sitt bidrag publisert på www.tja.eu, men også andre bidrag kan bli publisert.

Send ditt bidrag til: kontakt@tja.eu

Frist: 1.10.2017

Vi ser frem til å motta ditt bidrag og gleder oss til å kunne bidra til en flott reiseopplevelse for de heldige vinnerne! Lykke til

Retningslinjer for kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker! Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv. Vennligst gjør deg kjent med våre regler.

Redaktørteamet Tja.eu